Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Markt/Kadedagen te Arnhem 11&12 mei 2013.


Ook dit jaar mochten wij weer onze opwachting maken bij de Arnhemse kadedagen, dit jaar aangevuld met een markt, de eerste dag was kofferbak verkoop. De tweede dag was er heuse markt, er was voor ieder wat wils.
Wij hadden een ere plaats, we stonden naast de nieuw geplaatste "oude" kraan op de Rijnkade. Niet te vergeten op de eerste dag naast onze kade vriend "de Nettenboeter" met echtgenote. De tweede dag was er iets meer fysieke afstand, dit kwam door de touwslager, deze was de eerste dag niet aanwezig vanwege omstandigheden.
De bootjesbouw kraam was er dit jaar ook, veel kinderen hebben hier hun eerste bootje gebouwd onder deskundige leiding van Steven en nog enkele enthousiaste mensen.
Tegenover ons lag aan de Rijnkade afgemeerd Theaterschip "De Zeester", Ad vergeef mij dat ik op de eerste dag op zoek was naar een mans persoon maar jij staat je mannetje dat hebben wij kunnen ervaren.
Al met al een gezellige plek waar wij heel veel kinderen (zelfs internationale) met ouders of andere mensen die op hen letten mochten begroeten.
Er zijn 184 kapiteinsdiploma's uitgeschreven, Chapeau, dit jaar hebben we het monsterboekje geďntroduceerd. Dit monsterboekje werd 24 keer uitgereikt, de kinderen die voor de tweede keer of vaker bij ons geweest zijn die krijgen zo een boekje, het is van belang dat het goed bewaard wordt en bij elke volgende gelegenheid meegenomen wordt. Met name mogen genoemd worden Gerben en Rick Boekhoudt, zij zijn als ik het goed heb geteld al 9 keer bij ons geweest, soms enkel Gerben, soms enkel Rick maar zij zijn trouwe volgers.

Wij als familie team deze dag: Dennis, Eelco, Jan, René, ,Roy, Faij, Rik en Kai, bedanken iedereen die bij ons op bezoek zijn geweest. En ik bedank het team voor hun voortreffelijke werk , vrienden zonder jullie was ik nergens, reuze bedankt. Ook mag ik mijn broer Jan niet vergeten die de website beheert en soms midden in de nacht nog tijd maakt om de website te updaten.

Bezoekers bedankt en tot de volgende keer.
Abel

Tot de volgende keer, misschien wel tijdens de:
Open Havendag Wageningen 1 juni 2013 , 10- 17 uur

Klik hier voor de foto's van zaterdag 11 mei 2013

Spectaculaire doop "nieuwe"oude kraan op kade Arnhem

Klik hier voor de foto's van zondag (Moederdag) 12 mei 2013