Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

De Arnhemse Kadedagen 2014De weersvooruitzichten waren somber maar wij bekijken het altijd van de zonnige kant "na regen komt zonneschijn"

Zo ook deze 2 dagen, we waaiden bijna van de kade maar de schepen hebben de storm getrotseerd.

We zijn er deze keer niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen de "Tornado van Ben (de bunkermenn) kreeg een standard waar wij folders in hebben staan voor de bezoekers (helaas maar voor iets meer dan de helft gevuld, volgend jaar beter) werd door een windvlaag opzij gesmeten en heeft de boeiing s.b. voorschip voor een groot deel beschadigd, dit geeft weer de nodige uren reparatie.

Er zijn ondanks de regen en koude redelijk veel bezoekers geweest, diverse collega's (RWS) hebben ons bezocht dit gaf mij een extra gevoel van waardering. Er zijn 68 Kapiteinsdiploma's uitgedeeld en 4 schippersdiploma's er waren deze keer geen diploma houders die voor de derde keer of meer zijn geweest dus het Monsterboekje is in de tas gebleven.

Iedereen die deze dag bij ons is geweest hartelijk dank en tot een volgende keer (8-11-2014 Wageningen??, zie agenda)

Rest mij om de crew Petra, Jan, René, Ben, Dennis, Eelco, Christiaan, Roy en Rik te bedanken zonder jullie hulp en de bereidwilligheid van jullie thuisfront om te kunnen helpen Hartelijk danken, zonder jullie hulp kan ik het niet doen zoals we het gedaan hebben.

Jan onze website beheerder bedankt voor de snelle actie om de foto's op de website te plaatsen.
Mensen het ga jullie goed bij al wat je doet, onthoud dat: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Namens de crew Abel

p.s. Berichtje in het gastenboek wordt gewaardeerd !


Klik hier voor de foto's van het weekend van 10 en 11 mei 2014

Klik hier voor de foto's van de Arnhemse kadedagen 2014 door Ben