Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Kadedagen Arnhem 2016Dit jaar een jubileum: 10 jaar kadedagen in Arnhem, een geweldig evenement dat door de jaren heen een steeds groter publiek trekt.

Zaterdag 14 mei om 8.45 op de plaats waar wij voor twee dagen als thuishaven voor het bassin toegewezen hebben gekregen. Na een eerste bakkie troost begonnen met opzetten van het bassin en de dranghekken (safety first), kraam opvullen met modellen en de rest van de spullen, in de door de organisatie ter beschikking gestelde tent gezet.

De stroom gaf deze keer wat problemen maar dat werd vakkundig opgelost door de organisatie, bleek een los zittend draadje te zijn.

Zaterdag hebben we niet veel afvaarten gehad, een kleine 30. Dit is op zondag ruimschoots goed gemaakt met 141 afvaarten. Al met al een geslaagd geheel voor ons en voor de blije kinderen en vaak ook glunderende ouders die trots en soms een beetje jaloers waren op het diploma van hun kind of kinderen.

We hebben geprobeerd van zoveel mogelijk kinderen een of meerdere foto’s te maken maar soms is dat mislukt of helemaal niet, excuses daarvoor. Wij hopen volgende keer weer op jullie massale aanwezigheid.

Verder wil ik dank zeggen aan de crew: Petra, René, Jan, Christiaan, Roy, Rik, Dennis , Eelco en ook “onze” Jan, mijn broer en steun en toeverlaat voor de website. Bedankt voor de deskundige wijze waarop jij met het materiaal dat ik aanlever voor de website omgaat.

En last but not least Ben (de bunkerman) met zijn “VALK” die moeiteloos een groot deel van de tochten heeft uitgevoerd omdat wij problemen ondervonden met de motorregelaars van de “Smit Rotterdam” en de “Singapore”. Ook de “Argonout” heeft na een onderdompeling de strijd moeten staken.

Storm en regen, we hebben het allemaal meegemaakt in de 6 jaar dat wij bij de kadedagen aanwezig mochten zijn. Onze dank aan de organisatie dat wij bij de KADEDAGEN ARNHEM 2016 ook weer acte de présence mochten geven.


Klik hier voor de foto's van dag 1 (14 mei)

Klik hier voor de foto's van dag 2 (15 mei)