Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Zaterdag 29 Oktober 2016, Open Huis bij het MARIN te Wageningen.Vandaag waren wij te gast bij het mooie bedrijf MARIN te Wageningen.
De ochtend verliep een beetje killetjes maar dat mocht de pret niet drukken, vele kinderen vonden in de "Arin"de weg naar hun kapiteinsdiploma.
De Valk van Ben heeft wederom vele vaarten mogelijk gemaakt, de Smit Rotterdam en de Smit Singapore hebben ook hun aandeel geleverd aan de 164 kersverse kapiteins.
Enkele kapiteins hebben de tocht twee keer gemaakt om zeker te weten dat ze het diploma verdiend hadden (maar zijn een keer geteld)
Voor de kinderen die een volgende keer weer komen op een andere plaats, neem een foto of kopie van je eerder behaald diploma mee, dan krijg je een "monsterboekje" waarin aangetekend wordt op welke plaats en datum jij de opfris vaart met diploma hebt gemaakt.
MARIN hartelijk dank voor de goede zorgen die wij ook deze dag weer mochten ontvangen, het is niet mogelijk om namen te noemen maar een ieder die dit leest weet wie we bedoelen.
Dan mijn Hartelijke dank aan de Crew van vandaag te weten: Jan, Rik, Ben, Eelco,Dennis, Christiaan en last but not least Roy.
Zonder jullie hulp en enthousiasme konden we deze dag niet onvergetelijk maken voor de vele kinderen, ouders, grootouders, verzorgenden en mensen die het goede voor hebben met alle kinderen die aanwezig waren.
Met vriendelijke groet, wij zien jullie/U graag terug bij een andere gelegenheid, kijk af en toe op de website en zie waar wij mogelijk te vinden zijn.
Abel Hoegée


Klik hier voor de foto's