Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Kadedagen Arnhem 2017Het weer zou wisselvallig zijn maar de goed gemutstheid van de kinderen , ouders, grootouders, verzorgenden en mensen die het goede voor hebben met alle kinderen die aanwezig waren maakten dat we de hele tijd de zon in ons hart hadden schijnen.
Het is elke keer weer een feest om de reacties van een ieder die bij ons aan de "hekken" staan mee te krijgen, van klein tot groot blijft men enthousiast.
De "race eend van Dennis had zoals elk jaar dat zij ons bassin bezoekt veel bekijks , Dennis is nu bezig om een "maatje" van de eend voor te bereiden zodat zij volgend jaar niet meer in haar eentje in het bassin zwemt.
Deze keer zijn er 182 kapitein diploma's uitgeschreven 9 kapiteins waren voor de tweede of meerdere keren op de kade en hebben met de "Arin" meegevaren dit houdt in dat zij het monsterboekje uitgereikt hebben gekregen.
Het monsterboekje is een document dat je krijgt als je vaker komt op verschillende plaatsen waar wij dan varen ,en dit moet je meenemen zodat we het elke keer weer de aantekening kunnen geven dat je geweest bent.
Het is toegestaan om vaker per evenement mee te varen maar dat telt voor 1 vaart.
Iedereen weer bedankt voor het bezoek en de mooie woorden het gastenboek blijft beetje (veel) achter maar fysiek hebben we de bedankjes ook al binnen, maar toch......
Deze keer waren er twee "grabbeltonnen" een voor grotere (jonger dan 95 jaar) en een voor kleinere (ouder dan 0,3 jaar) mensen, dit was een groot succes en nagenoeg iedereen was tevreden met het cadeautje. Tot slot mijn Hartelijke dank aan de Crew van deze dagen te weten: Jan, Rik, Ben, Eelco, Dennis, Christiaan René, Petra, Marlies en last but not least Roy.
Ook vergeet ik Broer Jan niet die elke keer weer druk is om de website op orde te houden als ik er weer een "rommeltje" van gemaakt heb.
En Wilna mijn wederhelft die ons van een rijkelijke lunch en al wat nodig is om de dagen weldoorvoed door te komen heeft voorzien.
Zonder jullie hulp en enthousiasme konden we deze dagen niet onvergetelijk maken voor de vele kinderen.

Wij zien jullie/U graag terug bij een andere gelegenheid, kijk af en toe op de website (agenda) en zie waar wij mogelijk te vinden zijn.

Met vriendelijke modelbouwgroet,
Abel Hoegée


Klik hier voor de foto's van dag 1 (13 mei)

Klik hier voor de foto's van dag 2 (14 mei)