Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Arnhemse Kadedagen 12&13 mei 2012.Dit jaar zijn wij voor beide kadedagen te Arnhem uitgenodigd, wij voelden ons vereerd om aan dit evenement deel te mogen nemen. De zaterdag was winderig en af en toe behoorlijk bewolkt er zijn enkele spatjes regen gevallen maar dat mag geen naam hebben. De belangstelling voor onze activiteit en de modellen was groot, velen konden maar moeilijk geloven wat je zoal met een pantykous kunt doen. Maar de "Argo" is het beeldende bewijs dat dit ook als basis voor een scheepsromp kan dienen.
De zondag was een bijna zon overgoten dag, de enkele wolk die zich aan het zwerk vertoonde mocht de pret en de toeloop niet hinderen.
De "Arin" heeft in deze twee dagen tweehonderd en zestig (260) nieuwe kapiteins een diploma opgeleverd, sommige hebben een schippersdiploma gekregen maar dat kwam omdat de "leiding" (lees Abel) zich verkeken had op de belangstelling en te weinig diploma's had laten drukken. Alle Kinderen, Ouders, Grootouders , anders verzorgenden en Belangstellenden hartelijk dank voor alle positieve opmerkingen en bijdragen.
Ik ( Abel) wil benadrukken dat alle tochten kosteloos voor de aspirant kapiteins zijn uitgevoerd, er waren mensen die een geldelijke bijdrage wilden leveren maar dit hebben wij pertinent afgewezen. Wij als "Crew" hebben heel plezierige herinneringen aan deze beide dagen.

Organisatie van de Arnhemse Kadedagen hartelijk dank voor alles wat wij hebben mogen beleven, zien en uitvoeren op en aan de kade van het mooie Arnhem.
Namens de groep nogmaals dank aan allen,
Abel Hoegée

Klik hier voor de foto's van zaterdag 12 mei

Klik hier voor de foto's van zondag 13 mei