Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

MARIN Wageningen


10 November 2018 Vandaag waren wij te gast bij het maritiem onderzoeksinstituut MARIN te Wageningen.
De Weersvoorspelling beloofd niet veel goeds maar tussen de buien door was het aangenaam vertoeven.
Vele kinderen vonden in de "Arin" de weg naar hun kapiteinsdiploma.
De Valk en de Arend van Ben hebben wederom vele vaarten mogelijk gemaakt, de Smit Rotterdam en de Smit Singapore hadden vandaag een rustdag.
Goede vervanger daarvoor heeft Dennis gerealiseerd in de vorm van een zeer mooi model van de Kameleon, dit heeft als resultaat opgeleverd 160 (niet allemaal)kersverse kapiteins, er waren enkele oudgedienden bij die in 2016 bij het Marin ook al hun diploma gehaald hadden.
Als extra presentje mochten wij een royale rugtas met Marin logo weggeven, deze kan gebruikt worden voor de gym, zwemmen, paardrijden en natuurlijk naar school.
Voor de kinderen die een volgende keer weer komen op een andere plaats, neem een foto of kopie van je eerder behaald diploma mee, dan krijg je een "monsterboekje" waarin aangetekend wordt op welke plaats en datum jij de opfris vaart met diploma hebt gemaakt.
MARIN hartelijk dank voor de goede zorgen die wij ook deze dag weer mochten ontvangen, het is niet mogelijk om namen te noemen maar een ieder die dit leest weet wie we bedoelen.
Dan mijn Hartelijke dank aan de Crew van vandaag te weten: Jan, Rik, René, Roy, Ben, Eelco, Dennis en Christiaan, Jan webmaster, ook grote dank voor jouw goede werk.
Zonder jullie hulp en enthousiasme konden we deze dag niet onvergetelijk maken voor de vele kinderen, ouders, grootouders, verzorgenden en mensen die het goede voor hebben met alle kinderen die aanwezig waren.
Wij zien jullie/U graag terug bij een andere gelegenheid, kijk af en toe op de website en zie waar wij mogelijk te vinden zijn.

Bij deze excuses voor de kwaliteit van sommige foto's, door onbekende oorzaak heeft onze camera niet gefunctioneerd als vanouds maar we wilden ze U niet onthouden, de meest slechte zijn echt verwijderd.

Met vriendelijke groet,
Abel


Klik hier voor de foto's