Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Museumwerf Vreeswijk 2018


Het Weekend van 1&2 September waren wij te gast op de gezellig ingerichte museumwerf te Vreeswijk.
Met opzet gebruik ik de oude naam van het gedeelte van Nieuwegein omdat ik daar mijn schooljeugd heb doorgebracht en dierbare herinneringen koester aan die tijd.
Er woont ook nog veel familie van ons op het dorp.
Wij werden allerhartelijkst ontvangen door Volkert "onze" contactpersoon bij de werf en onze plek, deze was royaal bemeten doordat men een "foodplaza" had ingericht en de ijscokraam daarheen verhuisd was.
Op dag 1 hebben wij 117 diploma's uitgeschreven ,dag twee was korter, maar hebben toch 103 diploma's uit mogen reiken.
De dubbelingen niet meegeteld ,in het gastenboek staat een dankwoord hiervoor van de moeder van Simone.
De kapiteins hadden een verschillende achtergrond, van Irak, welke kapiteins en hun ouder perfect Nederlands spraken, tot Engels, Spaans, Duits en natuurlijk Nederlands "sommige met accentje".
Er zijn ons zeker vijftig reacties in het gastenboek beloofd edoch…….. , het gaat ons niet om de aantallen maar om de toon.
Wij hebben met ons allen genoten van alles wat we gezien, gehoord en beleeft hebben.
Mijn dank gaat uit naar de mensen die dit met mij mogelijk gemaakt hebben, het is allemaal FAMILIE te weten : Jan, Petra, Marlies, Dennis, Eelco, René, Rik, Christiaan, Roy en als laatste maar zeker niet de minste "onze" BEN die met drie van zijn schepen bij ons vaste team aanwezig was en vele afvaarten mede mogelijk gemaakt heeft.
Ook dank aan de organisatie, het heeft ons aan niets ontbroken op deze dagen.
Wederom dank aan broer Jan die de foto's snel en secuur op de website geplaatst heeft en het beheer op uitmuntende wijze voert.


Klik hier voor de foto's van dag 1 (1 september)
Klik hier voor de foto's van dag 2 (2 september)