Watersport - Titel
Modelbouw
Abel

Museumwerf Vreeswijk 2019


Het Weekend van 7 en 8 September mochten wij weer onze opwachting maken op de professioneel ingerichte museumwerf te Vreeswijk.
De plek, was evenals vorige keer royaal bemeten ons bassin van 10x7,5 m voelde zich als een vis in het water.
Op dag 1 kwam het water bij tijd en wijle met bakken uit de hemel vallen dit mocht de pret niet drukken velen bleven instappen ondanks het ongemak en hebben wij 96 diploma's uitgeschreven Dag twee is korter maar wij zijn gezegend geweest met stralend mooi weer en daardoor hebben we toch 106 diploma's uit mogen reiken.
Vreeswijk is internationaal getint want ook deze keer kwamen de kapiteins uit verschillende windstreken (ook landen).
Zelf heb ik dik 250 handen geschud om de reactie in het gastenboek te bekrachtigen, het gaat ons niet om de aantallen maar om het plezier dat wij de kinderen en zelfs degenen die er bij waren te mogen bieden.
Bij Internet Explorer gebruikers was er een verwarrende tekst bij het tekenen van het gastenboek te zien, deze tekst had geen enkele invloed bij het teken van het gastenboek maar door de verwarring gingen sommige mensen hier niet verder en kregen we de mededeling van hen dat het tekenen van het gastenboek niet lukte.
Jacqueline de aanstaande bruid had het bootje varen "van de vriendinnengroep" als opdracht meegekregen, 28 september gaat zij het echte huwelijksbootje bevaren.
Wij hebben deze twee dagen genoten van alles wat we gezien, gehoord en beleeft hebben.
Mijn persoonlijke dank gaat uit naar de mensen die dit met mij mogelijk gemaakt hebben, het is de FAMILIE groep: Jan, Petra, Marlies, René, Rik, Roy, Dennis, Eelco, (Christiaan opruimen) en als laatste maar zeker niet de minste "onze" BEN die met de Valk en de Arend aanwezig was en de vele afvaarten mogelijk gemaakt heeft.
Dank aan de organisatie, het heeft ons aan niets ontbroken op deze dagen.
Ook deze keer weer dank aan broer Jan die de foto's supersnel en degelijk op de website geplaatst heeft.

Weet niet waar, weet niet wanneer maar we gaan elkaar vast weer ergens zien.


Klik hier voor de foto's van dag 1 (7 september)
Klik hier voor de foto's van dag 2 (8 september)